"Třepací" kaše

25. březen 2009 | 22.06 |
blog › 
"Třepací" kaše

Netradiční kaše, kterou jeden malý pětiletý šikula výstižně nazval "Třepací"

Potřeby : krupice, mléko, vanilkový puding, cukr, sirup

Postup :

  1. V mléce uvaříme řídkou krupicovou kaši a tu zahustíme jedním sáčkem vanilkového pudingu.
  2. Cukr přidáme podle chuti.
  3. Směs nalejeme do hrnků a necháme několik hodin ztuhnout.
  4. Po ztuhmutí kaši vyklopíme na talířek a dle libosti dochutíme a ozdobíme(např. polijeme sirupem).

Výsledek :

kaše

kaše

kaše

autor : Alena Benešová

foto : Jitka Benešová

Zpět na hlavní stranu blogu

Hodnocení

1 · 2 · 3 · 4 · 5
známka: 2 (1x)
známkování jako ve škole: 1 = nejlepší, 5 = nejhorší

Komentáře

RE: "Třepací" kaše bublina* 25. 03. 2009 - 22:12
RE: "Třepací" kaše lalinka 26. 03. 2009 - 21:14
RE: "Třepací" kaše diky 01. 04. 2009 - 19:23
RE: "Třepací" kaše reltsek 25. 01. 2010 - 15:15