17. srpen 2010 | 20.40 |
Chcete si článek přečíst?
Vypněte prosím blokování reklamy (reklamu už neblokuji), děkujeme.
Jak vypnout blokování reklamy?
Video návod zde: https://www.youtube.com/watch?v=GJScSjPyMb4
Delikatesa z lesa :-)
Potřeby : 500g hřibů, 1dl zakysané smetany, 50g strouhaného sýra, 2 lžičky polohrubé mouky, máslo, sůl, 1lžíce sekaného kopru, 2 sáčky indiánské rýže, 1 mražená zelenina- lahůdková směs
Postup :
- Očištěné hřiby osmahneme na másle a necháme cca. 10 minut podusit.
- Podušené osolíme a zalijeme smetanou smíchanou s moukou.
- Směs dáme do zapékací misky vymazané máslem, posypeme strouhaným sýrem a v horké troubě zapečeme.
- Hotové posypáme sekaným koprem.
- Podáváme s indiánskou rýží (podle návodu na krabici) a s vařenou zeleninou(v hrnci rozehřejeme olej, přidáme mraženou zeleninu, zalijeme trocou horké vody, přidáme sůl a vaříme)
Výsledek :

autor : Alena Benešová
foto : Jitka Benešová
Zpět na hlavní stranu blogu