Bedlové řízečky

8. srpen 2010 | 19.42 |
blog › 
Bedlové řízečky

Houbová sezona začala ...

Potřeby : Bedly (1bedla=1porce), strouhanka, hladká mouka, vejce (nebo voda), olej

Postup :

  1. Z bedel odřežeme nožky a klobouky očistíme.
  2. Bedlové klobouky osolíme z obou stran a obalíme v trojobalu (mouka, vejce, strouhanka)
  3. Řízky osmažíme na oleji a podáváme s bramborem

Výsledek :

bdlový řízek

vařila : Alena Benešová

foto : Jitka Benešová

Zpět na hlavní stranu blogu

Hodnocení

1 · 2 · 3 · 4 · 5
známka: 1 (2x)
známkování jako ve škole: 1 = nejlepší, 5 = nejhorší

Komentáře

 zatím nebyl vložen žádný komentář